Sport
Urban

Soluții pentru amenajare zone de sport urban, skate park-uri, parkour și fitness.

La Sport Play Systems dezvoltam facilități în aer liber, dotate cu aparaturi fitness, crossfit și parkour, precum și skate park-uri care creează mediul propice pentru mișcare pentru toate grupele de vârstă și toate nivelurile de abilități.

Proiectele noastre sportive redefinesc standardele, și se transpun spații ce cresc calitatea vieții și în care comunitățile pot crește și se pot conecta prin competiție și colaborare. 

Cu fiecare parc construit, răspundem cererilor locuitorilor care manifestă un interes crescut pentru activitățile în aer liber, conducând la îmbunătățirea nivelului de sănătate a locuitorilor și creșterea popularității diferitelor sporturi printre locuitori.

Crossfit

Zonele noastre de Crossfit în aer liber promovează anduranța fizică și mentală și redefinesc antrenamentul, inspirând comunitățile să descopere beneficiile mișcării în spații urbane.

Dezvoltă spații destinate sportului urban, alături de noi!

Cu peste 300 de proiecte în peste 20 de orașe, am influențat peste 3.6 milioane de vieți. Suntem mai mult decât o companie – suntem o comunitate în mișcare. 

Beneficii

Personalizăm soluții după nevoile clientului și comunității 

Furnizăm echipamente durabile, în exclusivitate 

Punem în joc expertiza vastă în dezvoltarea skate park-urilor 

Expertiză vastă în dezvoltarea skatepark-urilor 

Integrăm echipamente pentru toate vârstele și abilitățile

Îmbinăm funcționalitatea cu designul modern 

Construim facilități la standarde competiționale 

Furnizori

Colaborăm cu parteneri de top, specializați în producerea  echipamentelor sportive, ce își desfășoară activitatea în mod sustenabil, mereu cu utilizatorul final în minte. 

Alte soluții

Agrement

Spații urbane Parcuri municipale Locuri de joacă
Contribuim activ la dezvoltarea infrastructurii orașelor prin amenajarea locurilor de joacă tematice și a zonelor de relaxare și interacțiune comunitară.

Complexuri sportive

Arene sportive Terenuri sport Bazine înot
Contribuim la dezvoltarea spațiilor de desfășurare a activităților sportive, atât la nivel competițional, cât și ca mod de relaxare.
Dezvoltă proiectul tău împreună cu echipa Sport Play Systems