Termeni și condiții

Orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastra Termenilor și Condițiilor de mai jos:

 1. Acceptarea termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui site furnizat de SPORT PLAY SYSTEMS SRL, sunteți de acord cu termenii și condițiile următoare. Vă rugăm să le citiți cu atenție. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa părăsiți acest site. Acești termeni și condiții pot fi revizuiți ulterior, fără notificare.

 1. Copii și informare părinți

Pentru a proteja interesele copiilor, SPORT PLAY SYSTEMS SRL nu va colecta în mod conștient date personale de la copii sub 16 ani, fără notificarea și consimțământul unui părinte sau tutore. Dacă este cazul, SPORT PLAY SYSTEMS SRL va instrui specific copiii să nu trimită astfel de date pe site-ul nostru web.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea SPORT PLAY SYSTEMS SRL ori a afiliaților / colaboratorilor săi. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către SPORT PLAY SYSTEMS SRL ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate societății SPORT PLAY SYSTEMS SRL. Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea societății SPORT PLAY SYSTEMS SRL sau a afiliaților săi. SPORT PLAY SYSTEMS SRL va lua toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate. De asemenea, SPORT PLAY SYSTEMS SRL îşi va exercit în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

 1. Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a SPORT PLAY SYSTEMS SRL, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea SPORT PLAY SYSTEMS SRL nu iși asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web. SPORT PLAY SYSTEMS SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. SPORT PLAY SYSTEMS SRL nu va transmite nici unui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe site-ul www.sportplay.ro conform acestor “Termeni si Condiții”.

 1. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al SPORT PLAY SYSTEMS SRL, serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii de internet și server-ul de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs sau în cursul executării unui contract și veți fi informați în prealabil despre necesitatea prelucrării.

 1. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

 • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;
 • să mențineți și înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

 • să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice sistem sau informație;
 • să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
 • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor condiții, SPORT PLAY SYSTEMS SRL se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.sportplay.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679, urmând a fi informați prin anunțul făcut public de către SPORT PLAY SYSTEMS SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisă a persoanelor ale căror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa: SPORT PLAY SYSTEMS SRL, Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 4, jud. Cluj se obliga:

 • să ii confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langă termenii și condițiile care sunt reglementate în politica site-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că SPORT PLAY SYSTEMS SRL poate culege și păstra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră contactându-ne prin intermediul site-ului.

 1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior.

„Termeni și Condiții” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și SPORT PLAY SYSTEMS SRL în privința utilizării site-ului www.sportplay.ro.

SPORT PLAY SYSTEMS SRL iși rezervă dreptul de a revizui și a aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.