Complexuri
Sportive

Soluții pentru construcția facilităților sportive, care inspiră excelența atletică

De la terenuri multifuncționale la arene sportive de ultimă generație, punem bazele pentru performanțe remarcabile. Indiferent dacă este vorba de fotbal, baschet, tenis, înot sau alte sporturi, proiectele noastre sportive redefinesc standardele, creând spații unde echipele și comunitățile pot crește și se pot conecta prin competiție și colaborare.  

Fiecare complex sportiv este proiectat pentru a oferi o experiență holistică, îmbinând plăcerea mișcării cu beneficiile sociale și sănătatea.  

Arene sportive

La Sport Play Systems, suntem artizanii spațiilor de competiție și recreere, modelând arene sportive pentru a îmbina performanța în competiții, cu accesul facil pentru întreaga comunitate.

Dezvoltă proiecte cu specific sportiv alături de noi

Cu peste 300 de proiecte în peste 20 de orașe, am influențat peste 3.6 milioane de vieți. Suntem mai mult decât o companie – suntem o comunitate în mișcare. 

Beneficii

Customizăm soluții conform cerințelor proiectului 

Utilizam tehnologii durabile și inovatoare

Punem în joc expertiza în dezvoltarea unităților sportive

Integrare tehnologii moderne de construcție a bazinelor 

Îmbunăm funcționalitatea cu designul modern

Dezvoltăm centre sportive dedicate comunităților

Realizăm proiecte la standarde competiționale

Parteneri

Colaborăm în exclusivitate cu parteneri de top, specializați în fabricarea echipamentelor sportive, ce își desfășoară activitatea sustenabil, mereu cu utilizatorul final în minte.

Alte soluții

Agrement

Spații urbane Parcuri municipale Locuri de joacă
Contribuim activ la dezvoltarea infrastructurii orașelor prin amenajarea locurilor de joacă tematice și a zonelor de relaxare și interacțiune comunitară.

Sport urban

Skateparks Crossfit Parkour Fitness
Susținem activitatea în cadrul comunității și practicarea sportului urban alternativ, încurajând astfel un stil de viață sănătos și creativ.
Dezvoltă proiectul tău împreună cu echipa noastră!