Soluții complete pentru amenajarea și reabilitarea spațiilor de joacă, sport și agrement

De la proiectare și până la implementare, Sport Play Systems acoperă toți pașii realizării proiectelor de dezvoltare urbană și naturală. Printre ele se numără reabilitarea spațiilor urbane, amenajarea parcurilor municipale sau a locurilor de joacă, crearea zonelor de desfășurare a sporturilor urbane extreme precum skateboarding și parkour, dar și construirea arenelor sportive și a bazinelor de înot. 

Respectând cerințele fiecărei lucrări, urmărind realizarea acestora conform ultimelor standarde din industrie și utilizând cele mai bune echipamente în construcție, compania noastră asigură că inaugurarea lor are loc cu succes, în termenii stabiliți.

Agrement

Spații urbane Parcuri municipale Locuri de joacă
Contribuim activ la dezvoltarea infrastructurii orașelor prin amenajarea locurilor de joacă tematice și a zonelor de relaxare și interacțiune comunitară.

Sport urban

Arene sportive Terenuri sport Bazine înot
Contribuim la dezvoltarea spațiilor de desfășurare a activităților sportive, atât la nivel competițional, cât și ca mod de relaxare.

Complexuri Sportive

Skateparks Crossfit Parkour Fitness
Susținem activitatea în cadrul comunității și practicarea sportului urban alternativ, încurajând astfel un stil de viață sănătos și creativ.

Află cum pot contribui soluțiile noastre la succesul proiectului tău

Servicii
Consultanță

Oferim consultanță atât la startul proiectului, pentru identificarea celor mai bune soluții la nevoile clientului, cât și pe tot parcursul lucrării.

Proiectare

Luăm în considerare nevoile clientului și ale beneficiarilor finali în procesul de proiectare, aplicând elemente distinctive de design specifice construcției.

Transport

Garantăm transportul în siguranță al echipamentelor la locație, prevenind astfel orice daună și asigurând disponibilitatea acestora în timp util.

Transport

Garantăm transportul în siguranță al echipamentelor la locație, prevenind astfel orice daună și asigurând disponibilitatea acestora în timp util.

Execuție

Ne asigurăm că montajul este realizat conform planificării inițiale, în mod profesionist și în termenii stabiliți, soluționând rapid orice problemă.

Garanție

Avem încredere în calitatea și durabilitatea echipamentelor și produselor utilizate, astfel încât oferim o garanție de 5 ani pentru acestea.

Beneficii

De la începutul unui proiect și chiar după finalizarea acestuia, Sport Play Systems oferă o serie de avantaje reale pentru fiecare client, dar și pentru comunitatea ce va utiliza spațiile amenajate.

Respectăm cerințele transmise de client, fiind flexibili să operăm modificările necesare pentru a ne asigura că designul corespunde necesităților sale

Colaborăm cu furnizori recunoscuți la nivel internațional, care oferă produse durabile și adaptate celor mai noi tehnologii din industrie. 

Asigurăm îndeplinirea tuturor etapelor unui proiect, începând de la design și ajungând la implementare, ușurând astfel munca clientului. 

Urmărim să ne punem experiența în valoare, ghidându-ne după proiectele implementate anterior și dezvoltând permanent execuția acestora. 

Parcurgem toate etapele unei lucrări în timp stabiliți, fiind capabili în același timp să ne adaptăm schimbărilor propuse de client. 

Dezvoltăm întotdeauna cu utilizatorul final în minte, asigurându-ne că spațiile îndeplinesc nevoile sale și că sunt customizate conform viziunii acestuia. 

Descoperă mai multe despre beneficiile soluțiilor Sport Play Systems