Parteneri

Susținuți de inovație și durabilitate la standarde internaționale

Parteneriatele noastre sunt adevărate călătorii către excelență. Am ales să ne asociem cu companii de top la nivel mondial pentru a livra nu doar proiecte, ci experiențe durabile, calitative și sigure.

De la mobilier urban la echipamentele de joacă, de la echipamente fitness la dotări specifice sportului de performanță, suntem susținuți de inovație și durabilitate la standarde internaționale.

Colaborările noastre nu sunt doar o convenție, ci o promisiune de a aduce în România cele mai recente tehnologii și practici din întreaga lume. 

Furnizori echipamente

Locuri de joacă
Spații urbane și parcuri
Sport urban

Lappset constituie un nume de referință la nivel internațional în producția echipamentelor de joacă, sport și fitness, asigurând varietate, durabilitate și design personalizat. 

Bazine și spații de înot

Cu o experiență de peste 60 de ani în producerea bazinelor competiționale și a piscinelor de relaxare, Myrtha Pools a contribuit la revoluționarea industriei și la progresul tehnologic permanent al acesteia.   

Locuri de joacă
Spații urbane

RUD Erlau

Parte a RUD Group, companie cu peste 140 de experiență, Erlau produce piese de mobilier urban care se integrează armonios în spațiile amenajate, fiind caracterizate de durabilitate și funcționalitate. 

Spații urbane și parcuri

Puczynski

Companie înființată în 1978, Puczynski este lider în designul și producția de mobilier urban în Polonia, îmbinând calitatea materialelor utilizate cu durabilitatea, funcționalitatea și confortul.

Spații urbane și parcuri

Parkdekor

Parkdekor este o firmă din Baia Mare care dezvoltă echipamente și produse de mobilier urban de 20 de ani, asigurând calitatea lor estetică, rentabilitatea financiară, dar și rezistența în timp a acestora. 

Skate park-uri și parkour

HMG

HMG este o companie din Austria care produce echipamente customizabile pentru activități de sport urban alternativ precum skateboarding, parkour și fitness, utilizând materiale durabile și sigure. 

Skate park-uri și parkour

G-Ramps

Înființată în 1995, G.Ramps contribuie activ la dezvoltarea sporturilor extreme urbane în Germania și la nivel internațional, oferind produse care se pliază pe nevoile pasionaților de skateboarding și parkour. 

Skate park-uri

Parkitect

Parkitect oferă sisteme modulare inovatoare pentru parcurile skate de peste 10 ani, asigurând construcția facilă și o rentabilitate crescută a investiției în echipamente pentru skate park-uri. 

Skate park-uri

American Ramp Company

Având o istorie de peste 25 de ani, compania din Missouri își folosește pasiunea pentru sporturile extreme urbane în scopul producerii de echipamente pentru parkuri skate, adaptate comunităților locale. 

Design și execuție

49studio

Fiind înființată în 2014, 49studio este alcătuită dintr-o echipă specializată în design și arhitectură, care pune accesul pe inovație și pe servicii dedicate nevoilor comunităților. 

Urba

Oferind soluții de proiectare de peste 15 ani, Urba aduce la viață concepte de design practice și eficiente în spațiile de joacă și sport, îmbinând creativitatea cu funcționalitatea. 

Ligneus

Ligneus este o firmă din Cluj specializată în realizarea construcțiilor de lemn, precum și montarea echipamentelor de joacă sau sport, cu peste 10 ani de experiență în industrie. 

Află cum asigură parteneriatele noastre succesului proiectului tău