Parteneri

Colaborări cu lideri din industrie pentru produse și echipamente de calitate

Pentru dezvoltarea unor lucrări care să satisfacă toate nevoile clienților noștri, am încheiat parteneriate cu companii recunoscute la nivel internațional. De la mobilier urban sau sisteme de gazon și până la echipamente de joacă sau bazine de înot, produsele integrate în soluțiile Sport Play Systems sunt adaptate celor mai noi standarde din industrie.  

Acestea contribuie astfel la succesul fiecărui proiect, adoptând ultimele tehnologii și putând fi personalizate conform cerințelor individuale. Echipamentele se bucură de o durabilitate și o siguranță crescută, asigurând astfel eficiența pe termen lung a implementării. 

Furnizori echipamente

Locuri de joacă

Lappset constituie un nume de referință la nivel internațional în producția echipamentelor de joacă, sport și fitness, asigurând varietate, durabilitate și design personalizat. 

Bazine și spații de înot

Cu o experiență de peste 60 de ani în producerea bazinelor competiționale și a piscinelor de relaxare, Myrtha Pools a contribuit la revoluționarea industriei și la progresul tehnologic permanent al acesteia.   

Locuri de joaca
Spatii urbane

RUD Erlau

Parte a RUD Group, companie cu peste 140 de experiență, Erlau produce piese de mobilier urban care se integrează armonios în spațiile amenajate, fiind caracterizate de durabilitate și funcționalitate. 

Spații urbane și parcuri

Puczynski

Companie înființată în 1978, Puczynski este lider în designul și producția de mobilier urban la nivelul Poloniei, îmbinând calitatea materialelor utilizate cu durabilitatea, funcționalitatea și confortul.

Spații urbane și parcuri

Parkdekor

Parkdekor este o firmă din Baia Mare care dezvoltă echipamente și produse de mobilier urban de 20 de ani, asigurând calitatea lor estetică, rentabilitatea financiară, dar și rezistența în timp a acestora. 

Skateparks și parkour

HMG

HMG este o companie din Austria care produce echipamente customizabile pentru activități de sport urban alternativ precum skateboarding, parkour și fitness, utilizând materiale durabile și sigure. 

Skateparks și parkour

G-Ramps

Înființată în 1995, G.Ramps a contribuit activ la dezvoltarea sporturilor extreme urbane în Germania și la nivel internațional, oferind produse care se pliază pe nevoile pasionaților de skateboarding și parkour. 

Skateparks

Parkitect

Parkitect oferă sisteme modulare inovatoare pentru parcurile skate de peste 10 ani, asigurând astfel o construcție facilă a acestora și asigurând o rentabilitate crescută a investiției în astfel de echipamente. 

Skateparks

American Ramp Company

Având o istorie de peste 25 de ani, compania din Missouri își folosește pasiunea pentru sporturile extreme urbane în scopul producerii de echipamente pentru parkuri skate, adaptate comunităților locale. 

Design și execuție

49studio

Fiind înființată în 2014, 49studio este alcătuită dintr-o echipă specializată în design și arhitectură, care pune accesul pe inovație și pe servicii dedicate nevoilor comunităților. 

Urba

Oferind soluții de proiectare de peste 15 ani, Urba aduce la viață concepte de design practice și eficiente în spațiile de joacă și sport, îmbinând creativitatea cu funcționalitatea. 

Ligneus

Ligneus este o firmă din Cluj specializată în realizarea construcțiilor de lemn, precum și montarea echipamentelor de joacă sau sport, cu peste 10 ani de experiență în industrie. 

Află cum asigură parteneriatele noastre succesului proiectului tău