Agrement

Proiectăm și construim spații recreative care susțin sănătatea în comunitățile noastre

Dezvoltă un spațiu de agrement alături de echipa noastră!

De la locuri de joacă captivante, la spații de relaxare, punem accentul pe funcționalitate, creativitate, dar și distracție pentru toate categoriile de vârstă. Creăm mediul perfect pentru activități în aer liber, ce susțin stilul de viață activ pentru toți locuitorii comunităților în care proiectele noastre prind contur.

În cadrul procesului, luăm în considerare nevoile clientului și ale utilizatorilor finali, dezvoltând zone pentru relaxare, joacă și mișcare în aer liber, unde stilul de viață activ poate fi pus, cu ușurință, în practică. 

Spații agrement

Dezvoltăm și reabilităm spații urbane și rurale, îmbunătățind funcționalitatea lor și transformându-le în adevărate centre de activități pentru comunitățile noastre.

Cu peste 300 de proiecte în peste 20 de orașe, am influențat peste 3.6 milioane de vieți. Suntem mai mult decât o companie – suntem o comunitate în mișcare.

Beneficii

Personalizăm elemente de design și proiectare 

Asigurăm durabilitatea și calitatea echipamentelor 

Îmbinăm utilitatea cu elemente inedite de design

Îmbinare utilitate cu componente naturale 

Ne adaptăm la nevoile și specificul local 

Dezvoltăm centre pentru comunitate și familie 

Integrăm tehnologii și noi inovații  din industrie 

Furnizori

Pentru a asigura dotarea spațiilor cu produse de calitate, care îmbină designul modern, confortul și inovația, colaborăm cu o varietate de parteneri specializați în echipamente de joacă și mobilier urban.

Alte soluții

Sport urban

Skateparks Crossfit Parkour Fitness
Susținem activitatea în cadrul comunității și practicarea sportului urban alternativ, încurajând astfel un stil de viață sănătos și creativ.

Complexuri sportive

Arene sportive Terenuri sport Bazine înot
Contribuim la dezvoltarea spațiilor de desfășurare a activităților sportive, atât la nivel competițional, cât și ca mod de relaxare.
Dezvoltă proiectul tău împreună cu echipa Sport Play Systems