Comunitate

Proiectăm și construim spații de dezvoltare a comunității locale

În lucrările implementate, Sport Play Systems ține cont întotdeauna de dorințele utilizatorilor finali, asigurând astfel toate facilitățile necesare acestora. Spațiile sunt customizate conform specificului local, iar design-ul acestora este adaptat abilităților diferite ale membrilor unei comunități.

Mai mult, punem accent pe sustenabilitate și pe construcții eficiente din punct de vedere energetic, asigurând în același timp integrarea componentei educaționale și a tehnologiei, în scopul încurajării învățării și a dezvoltării fizice.

Evenimente

Responsabilitate socială

În activitatea sa, Sport Play Systems susține și aplică un număr de principii etice care au scopul de a susține dezvoltarea comunității din care facem parte și a îmbunătăți relațiile de business pe care le creăm. 

Menținem o comunicare deschisă și o transparență absolută în fiecare interacțiune de business, construind parteneriate de încredere. 

Urmărim să asigurăm progresul comunității prin serviciile oferite, ascultând nevoile acesteia și dezvoltând mecanisme pentru soluționarea lor. 

Recunoaștem importanța protejării mediului înconjurător, proiectând lucrări cu impact redus asupra acestuia și eficiente energetic. 

Creăm spații care pot fi utilizate de un număr cât mai mare de persoane dintr-o comunitate, indiferent de condiția socială și abilitățile acestora. 

Ne asigurăm că aplicăm în cadrul fiecărui loc de joacă, spațiu de agrement sau complex sportiv măsurile standard de siguranță. 

Înțelegem importanța personalului companiei, urmărind constant dezvoltarea profesională și personală a fiecărui membru din echipă.

Descoperă toate beneficiile unei colaborări cu noi