Lappset

Lideri în producția echipamentelor de joacă și sport la nivel internațional 

Având orginile în regiunea Laponiei din Finlanda, Lappset se dedică promovării jocului și mișcării de peste 50 de ani, stabilindu-se în tot acest timp în topul producătorilor mondiali din această industrie. Compania deține puncte de producție în 3 țări, iar lanțul lor de distribuție acoperă peste 60 de state. 

Am început colaborarea cu Lappset în 2018,  în prezent fiind unici distribuitori  în România al produselor lor, ce au contribuit la succesul proiectelor noastre din această sferă de activitate.  

Produse

Echipamente de joacă
Echipamente sport
Mobilier parcuri
Beneficii
Siguranță

Produsele Lappset sunt dezvoltate în conformitate cu standardele internaționale de siguranță, fiind testate continuu în acest sens.

Sustenabilitate

În producția echipamentelor, compania utilizează resurse regenerabile, implementând cu succes un sistem de management de mediu.

Diversitate

Echipamentele de joacă Lappset sunt create pentru toți, indiferent de vârstă și abilități.

Diversitate

Echipamentele de joacă Lappset sunt create pentru toți copiii, indiferent de vârsta acestora și de abilitățile deținute de ei.

Design practic

Produsele companiei sunt dezvoltate conform ultimelor standarde din industrie, fiind concepute în colaborare cu specialiști din diferite domenii.

Standard în industrie

Lappset utilizează cele mai bune materiale pentru fabricarea echipamentelor, asigurând astfel durabilitatea și rentabilitatea acestora.

Durabilitate

Produsele companiei pot fi personalizate într-o varietate de moduri și pot fi dezvoltate conform unei tematici sau a particularităților unei comunități.

Alți furnizori
Descoperă cum putem integra produsele Lappset în proiectul tău!