Lappset

Lideri în producția echipamentelor de joacă și sport la nivel internațional 

Având orginile în regiunea Laponiei din Finlanda, Lappset s-a dedicat promovării jocului și mișcării de peste 50 de ani, stabilindu-se în tot acest timp în topul producătorilor mondiali din această industrie. Compania deține puncte de producție în 3 țări, iar lanțul lor de distribuție acoperă peste 60 de state. 

Sport Play Systems a început colaborarea cu aceasta în 2018, fiind în prezent distribuitor unic în România al produselor Lappset, a căror utilizare în diverse proiecte la nivelul României a contribuit la succesul acestora

Produse

Echipamente de joacă
Echipamente sport
Mobilier parcuri
Beneficii
Siguranță

Produsele Lappset sunt dezvoltate în conformitate cu standardele internaționale de siguranță, fiind testate continuu în acest sens.

Sustenabilitate

În producția echipamentelor, compania utilizează resurse regenerabile, implementând cu succes un sistem de management de mediu.

Diversitate

Echipamentele de joacă Lappset sunt create pentru toți copiii, indiferent de vârsta acestora și de abilitățile deținute de ei.

Diversitate

Echipamentele de joacă Lappset sunt create pentru toți copiii, indiferent de vârsta acestora și de abilitățile deținute de ei.

Design practic

Produsele companiei sunt dezvoltate conform ultimelor standarde din industrie, fiind concepute în colaborare cu specialiști din diferite domenii.

Standard în industrie

Lappset utilizează cele mai bune materiale pentru fabricarea echipamentelor, asigurând astfel durabilitatea și rentabilitatea acestora.

Durabilitate

Produsele companiei pot fi personalizate într-o varietate de moduri și pot fi dezvoltate conform unei tematici sau a particularităților unei comunități.

Alți furnizori
Descoperă cum pot fi integrate produsele Lappset în proiectul tău