Myrtha Pools

Lider mondial în industria construcțiilor de piscine comerciale

Având peste 60 de ani de experiență în domeniu, compania italiană Myrtha Pools reprezintă unul dintre cei mai importanți producători internaționali de piscine pentru sport competițional, agrement și HoReCa. Ei au revoluționat continuu industria prin design inovator, tehnologie de ultimă generație și un standard maxim de eficiență.

Colaborarea noastră cu aceștia a început în 2018, iar în prezent Sport Play Systems este distribuitor unic în România al produselor Myrtha Pools, asigurând astfel un standard înalt al calității soluțiilor pentru bazine, piscine și spații de înot.

Produse

Bazine pentru competiții
Piscine de agrement
Piscine pentru hoteluri
Beneficii
Adaptabilitate

Produsele Myrtha Pools pot fi customizate conform oricăror cerințe privind dimensiunile, formele și nivelurile de adâncime.

Design modern

Proiectarea piscinelor este realizată conform ultimelor standarde din industrie, cu o atenție sporită spre design, detalii și finisaje.

Inovație

Compania dezvoltă continuu noi tehnologii, acestea fiind aplicate în construcția produselor cu scopul eficientizării și creșterii performanței lor.

Inovare

Compania dezvoltă continuu noi tehnologii, acestea fiind aplicate în construcția produselor cu scopul eficientizării și creșterii performanței lor.

Sustenabilitate

Impactul asupra mediului al produselor este esențial pentru Myrtha Pools, aceștia reducând emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 45%.

Standard în industrie

Mytha Pools a dezvoltate numeroase bazine olimpice pentru competiții sportive internaționale, precum Jocurile Olimpice sau Campionate Mondiale.

Durabilitate

Produsele companiei au o durată de viață îndelungată, în procesul inteligent de construcție al acestora fiind utilizate cele mai bune materiale.

Alți furnizori
Descoperă cum putem integra produsele Myrtha Pools în proiectul tău!