Sport Play Systems X. We p(l)ay it forward. Împreună pentru un viitor activ.

Ce zi minunată am avut pe 11 aprilie, la evenimentul ”Sport Play Systems X. We p(l)ay it forward. Împreună pentru un viitor activ.”, ce a marcat aniversarea Sport Play Systems de 10 ani! A fost o explozie de energie, emoție și bucurie care ne-a umplut sufletele și ne-a dat puterea să privim cu încredere spre viitor. Să călătorim împreună prin această zi deosebită, unde fiecare moment a fost un prilej de sărbătoare și de conexiune.

 

Momente importante

De la primele zâmbete în timpul primirii invitaților noștri și până la aplauzele entuziaste de la finalul serii, fiecare clipă a fost plină. Discursurile pline de inspirație, activitățile de explorare a echipamentelor smart de joacă și momentele de râs și distracție de la cina festivă au făcut din această zi un adevărat festin pentru sufletele noastre.

În prima parte a evenimentului am făcut o derulare a anilor ce-au trecut, am spus poveștile celor mai semnificative proiecte și am împărtășit planuri de viitor, ancorate în nevoile prezentule ale pieței. În cea de-a doua parte a evenimentului, am adus joaca și mișcarea în scenă, într-un mod inovativ, printr-o imersiune hands-on în lumea echipamentelor de joacă interactive Lappset.

Echipamentele interactive Memo Outdoor Classroom și SUTU au fost vedetele serii, captivând atenția tuturor și provocându-i pe toți participanții să-și testeze abilitățile și creativitatea. Cu ajutorul acestor echipamente inteligente, am demonstrat că mișcarea și distracția pot merge mână în mână cu tehnologia, oferind o experiență de neuitat și motivând fiecare jucător pentru a se bucura de un stil de viață activ și sănătos.

Iar pentru că după joacă trebuie și un moment de respiro, în final ne-am distrat și așa cum fac adulții, cu gustări de la Yora și un pahar de vin de la Cricova, urmărindu-l pe Dragoș Stan, un comediant al Clujului care a pregatit un numar special pentru invitații noștri.

 

O nouă imagine

La evenimentul ”Sport Play Systems X. We p(l)ay it forward. Împreună pentru un viitor activ”, Sport Play Systems a evoluat prin procesul de rebranding care a subliniat încă o dată că dorim să ”P(l)ay it forward”, pentru un viitor mai activ, mai sănătos.

Decizia de rebranding a apărut din dorința companiei de a rămâne relevantă și conectată cu nevoile și aspirațiile pieței. Rebrandingul nu înseamnă doar o schimbare de logo sau de culori, ci reprezintă consolidarea și modernizarea identității de brand, pentru a transmite mai bine valorile și viziunea Sport Play Systems. Este despre a fi la pas cu tehnologia și tendințele din industrie, pentru a oferi produse și servicii inovatoare și relevante. Ce include nou toolkit de brand? Un logo nou și o nouă identitate vizuală, culori proaspete și fonturi moderne, un slogan care reflectă misiunea și angajamentul față de un viitor activ pentru toți, și un website complet nou.

Pe măsură ce compania se îndreptă spre următorul an, printre obiectivele sale ambițioase se numără creșterea cotei de piață și profitabilitatății, extinderea portofoliului de clienți și stabilirea de noi parteneriate strategice.

 

Recunoscători pentru fiecare zâmbet

Întreaga noastră familie s-a unit într-o celebrare a realizărilor noastre, de la colegi, la parteneri, de la clienți la colaboratori,  prezența invitaților noștri a adus strălucire evenimentului nostru. Ne-am bucurat de fiecare moment petrecut alături de oameni minunați.

Aniversarea Sport Play Systems de 10 ani a fost un carusel de emoții și bucurii, care ne-a amintit de puterea comunității și de frumusețea colaborării. Suntem recunoscători pentru fiecare zâmbet și fiecare moment de conexiune care a făcut această zi atât de specială. Să privim împreună cu optimism și entuziasm către viitorul nostru plin de realizări și aventuri!