#sutuchallenge: 245 de Ore de Joacă Acumulate în Prima Lună

La final de aprilie, am lansat #sutuchallenge – o provocare pentru toți clujenii. Care era aceasta? Să acumulăm 400 de ore jucate la SUTU, primul perete interactiv cu minge din Cluj-Napoca, până la sfârșitul lunii iunie. Această misiune colectivă urmărește să încurajeze mișcarea și distracția în aer liber, combinând tehnologia cu exercițiul fizic și socializarea, pentru toți.

Care sunt rezultatele?

Astfel, în primele 33 de zile ale provocării, clujenii au reușit să adune 245 de ore de joc, ceea ce reprezintă 61% din totalul de 400 de ore propus.

Performanța jucătorilor este remarcabilă, cu o medie de 7 ore și 25 minute de joc pe zi. Această statistică depășește de peste trei ori media globală de joc pe echipamentele SUTU (cca. 300 de echipamente la nivel mondial), care este de aproximativ 2 ore pe zi.

Rezultatul reflectă nu doar entuziasmul clujenilor pentru activitățile fizice interactive, ci și potențialul enorm al echipamentului SUTU de a transforma modul în care percepem și practicăm sportul.

Dacă această tendință continuă, vom acumula încă 245 de ore de joc până la sfârșitul lunii iunie, depășind cu mult ținta inițială de 400 de ore. Este o demonstrație clară a angajamentului comunității de a adopta un stil de viață activ și sănătos, beneficiind în același timp de tehnologia de ultimă generație Lappset Interactives.

 

statistici joc sutu

Imagine 1. Statistici joc SUTU 24.04.2024 – 26.05.2024

Legenda: albastru: SUTU, Cluj-Napoca, gri: SUTU active din lume

 

Mișcare și distracție la SUTU!

Competiția continuă! Invităm toși Clujenii să se alăture provocării! Fie că ești un sportiv pasionat sau doar în căutarea unei modalități distractive de a petrece timpul liber, SUTU este locul perfect. Să profităm de această oportunitate unică de a combina tehnologia cu exercițiul fizic și să transformăm SUTU într-un simbol al mișcării și distracției în Cluj-Napoca.

Alătură-te provocării SUTU la Baza Sportivă Gheorgheni și hai să strângem împreună cât mai multe ore de joc!

Să demonstrăm încă o dată că Clujul este un oraș al oamenilor activi și entuziaști.

#sutuchallenge

Când poți să te joci cu Sutu?

Orarul de acces la Baza Sportivă Gheorgheni, pentru un meci de SUTU, este generos:

  • 9 – 22 în timpul săptămânii;
  • 10 – 22 în weekend;

Această disponibilitate extinsă permite comunității să profite din plin de oportunitatea de a se juca și de a face mișcare.