Clujenii depășesc 400 de ore pe SUTU. Semnează petiția pentru mai multă distracție

La finalul lunii aprilie, am lansat o provocare ambițioasă pentru cetățenii din Cluj-Napoca: să acumuleze 400 de ore de joacă pe peretele interactiv SUTU de la Baza Sportivă Gheorgheni până pe 30 iunie. Suntem încântați să anunțăm nu numai că obiectivul a fost atins, ci a fost și depășit, cu cinci zile înainte de termen! Pentru a continua această tendință pozitivă, semnează petiția SUTU pentru a aduce echipamentul în cartierul tău.

Statisticile celor 10 săptămâni de joc:

  • Ore jucate: 419 ore și 20 minute
  • Timp mediu de joacă/zi: 6 ore și 10 minute
  • Zilele cele mai populare: sâmbăta și duminica
  • Jocul cel mai popular: Total – cu 147 ore și 5 minute de joacă
  • Zilele cele mai nepopulare: zilele ploioase

 

Statistici joc sutu 27 iunie

SUTU de la Baza Sportivă Gheorgheni rămâne în topul celor mai utilizate echipamente din lume, cu un timp mediu de joacă pe zi de trei ori mai mare decât media mondială, care este de doar 2 ore.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără implicarea și entuziasmul clujenilor. Felicitări tuturor pentru că ați arătat ce înseamnă să fiți activi și competitivi!

Următorul pas: Semnează petiția pentru a aduce SUTU la tine în cartier!

Orele de mișcare și distracție petrecute cu echipamentul interactiv SUTU ne-a demonstrat cât de importantă este activitatea fizică și joaca pentru comunitatea noastră. De asemenea, statisticile ne-au arătat că doritorii stau la coadă pentru a interacționa cu echipamentul și a petrece timp de calitate cu familia și prietenii.

Astfel, dorim să sprijinim extinderea acestei oportunități în tot orașul, pentru a încuraja un stil de viață sănătos și activ pentru toți clujenii.

Vrei un SUTU în cartierul tău? Te invităm să semnezi petiția. Prin semnarea ei, sprijini instalarea unui echipament SUTU mai aproape de tine. Mai mult, contribui la promovarea sănătății, mișcării și distracției în comunitatea din care faci parte.

Semnează petiția!

Află mai multe despre SUTU