Nova Open: Un eveniment al sportului alternativ românesc

Salutare, comunitate pasionată de skateboarding și entuziaști ai sporturilor alternative!

Suntem încântați să vă povestim despre NOVA OPEN, un eveniment care a devenit deja o tradiție, susținut cu entuziasm de Sport Play Systems. 

Ce Este Nova Open?

Nova Open nu este doar un concurs de skateboarding, ci o sărbătoare a comunității skateboarding-ului românesc. Organizat anual în skatepark, Baia-Mare, Nova Open adună skateboarderi de toate vârstele și nivelurile de experiență pentru a împărtăși pasiunea pentru această artă a mișcării.

Atmosferă Cool și Relaxată

La Nova Open, nu contează vârsta sau nivelul de abilitate – este despre distracție, conexiune și pasiune pentru skateboarding. Atmosfera „cool” și stilul de skateboarding „laid back” fac ca acest eveniment să fie mult-așteptat de către toți cei care iubesc libertatea de a merge pe placa de skateboard, dar și de către membri comunității băimărene. 

Un Skatepark Construit cu Dragoste

Baia-Mare găzduiește un skate park pe care noi, echipa Sport Play Systems l-am construit cu dragoste.  Proiectul a fost finalizat în 2016 și reprezintă o investiție într-o locație dedicată skateboarderilor, cu zone special create pentru a lăsa imaginația riderilor să zboare pe plăci.

Despre skate park-ul Baia Mare

Skate park Baia-Mare este un loc de exprimare artistică, unde pasiunea pentru mișcare se întâlnește cu designul ingenios.

Skate park-ul are trei zone distincte:

  • * Skate Ramps: Pentru cei dornici să își pună la încercare abilitățile pe rampe.
  • * Skate Plaza: O zonă dedicată pentru a-ți arăta trucurile într-un mediu urban specific.
  • * Skate Bowl: Elementul de bowl pentru cei care adoră provocările mai complexe.

 

Află mai multe despre Proiectul Skate Park Baia-Mare

Toate aceste zone sunt conectate prin elemente ingenioase și sigure, iar construcția a implicat tehnologii de ultimă generație, asigurând durabilitate și siguranță maximă.

Nova Open în Cifre

Nova Open are deja 8 ediții pline de adrenalină și entuziasm. Sport Play Systems a sprijinit evenimentul în ultimii ani prin sponsorizări, consolidându-ne angajamentul față de dezvoltarea comunității de skateboard din România.

Concluzie

Nova Open nu este doar un eveniment sportiv; este o experiență comunitară care adună suflete cu aceeași pasiune. Skateboarderi și simpatizanți ai sportului sunt invitați în fiecare an să facă parte din această sărbătoare a libertății și creativității prin sport, mișcare și competiție. 

 

Photo credits: @novaopenfsc

 

Vezi aici și alte evenimente susținute de echipa Sport Play Systems.