Nova Open: O Paradă a Skateboarding-ului Românesc

Salutare, comunitate pasionată de skateboarding și entuziaști ai sporturilor alternative!

Suntem încântați să vă povestim despre un eveniment care a devenit deja o tradiție, susținut cu entuziasm de Sport Play Systems – NOVA OPEN! 

Ce Este Nova Open?

Nova Open nu este doar un concurs de skateboarding, ci o sărbătoare a spiritului liber și a comunității skateboarding-ului românesc. Organizat anual în skatepark, Baia-Mare, Nova Open are misiunea de a aduna skateboarderi de toate vârstele și nivelurile de experiență pentru a împărtăși pasiunea pentru această formidabilă artă a mișcării.

Atmosferă Cool și Relaxată

La Nova Open, nu contează vârsta sau nivelul de abilitate – este despre distracție, conexiune și pasiune pentru skateboarding. Atmosfera „cool” și stilul de skateboarding „laid back” face ca acest eveniment să fie mult așteptat de către toți cei care iubesc libertatea de a merge pe placa de skateboard, dar și de către membri comunității băimărene. 

Un Skatepark Construit cu Dragoste

Baia Mare găzduiește un skatepark pe care noi, echipa Sport Play Systems l-am construit cu dragoste.  Proiectul a fost finalizat în 2016 și reprezintă o investiție într-o locație dedicată skateboarderilor, cu zone special create pentru a lăsa imaginația riderilor să zboare pe plăci.

Despre Skatepark-ul Baia Mare

Skatepark Baia-Mare este mai mult decât un parc pentru skateboard, este un loc de exprimare artistică, unde pasiunea pentru mișcare se întâlnește cu designul ingenios. Există trei zone distincte:

  • * Skate Ramps: Pentru cei dornici să își pună la încercare abilitățile pe rampe.
  • * Skate Plaza: O zonă dedicată pentru a-ți arăta trucurile într-un mediu urban specific.
  • * Skate Bowl: Elementul de bowl pentru cei care adoră provocările mai complexe.

 

Află mai multe despre Proiectul Skate Park Baia-Mare

 

Toate aceste zone sunt conectate prin elemente ingenioase și sigure, iar construcția a implicat tehnologii de ultimă generație, asigurând durabilitate și siguranță maximă.

Nova Open în Cifre

Nova Open are deja 8 ediții pline de adrenalină și entuziasm. Sport Play Systems a sprijinit evenimentul în ultimii ani prin sponsorizări, consolidându-ne angajamentul față de dezvoltarea comunității de skateboard din România.

Concluzie

Nova Open nu este doar un eveniment sportiv; este o experiență comunitară care adună suflete cu aceeași pasiune. Skateboarderi și simpatizanți ai sportului sunt invitați în fiecare an să facă parte din această sărbătoare a libertății și creativității prin sport, mișcare și competiție. 

Skate on!