PLAYMASTER

ULTIMA INVENŢIE DE SCHIMBARE A JOCULUI DE LA PIONIERII IERBII HIBRIDE

PlayMaster este o tehnologie de iarbă hibrid pe bază de covor care oferă instalare rapidă, capacitate de joc instant şi aceeaşi senzaţie naturală de iarbă ca şi GrassMaster. Suportul acoperit prin pulverizare garantează cele mai bune soluţii agronomice pentru iarba naturală, indiferent dacă substratul de bază este restilizat sau înlocuit cu iarbă nouă.

GrassMaster Solutions foloseşte numai iarbă crescută în pepiniere speciale, aleasă cu grijă ca partener datorită fiabilităţii de înaltă calitate. Jucătorii apreciază suprafaţa nivelată, fără găuri şi bălţi cu noroi; proprietarii beneficiază de o excelentă rentabilitate a investiţiei bazată pe un prag de investiţie mai scăzut.

Transformaţi terenul dumneavoastră aproape instant într-un teren robust pentru evenimente sportive de top şi profitaţi de utilizarea optimă a locaţiilor multifuncţionale.

30

de ani de experienţă în gazon hibrid

+700

terenuri cu gazon hibrid în întreaga lume

5

milioane m2 de terenuri hibride instalate

15

cluburi din UK Premier League joacă pe soluţii Grass Master

TEHNOLOGIE

PlayMaster a fost perfecţionat de către echipa inovatoare R&D a GrassMaster Solutions în 2006, pentru a răspunde nevoii de un teren întinde şi joacă care ar putea de asemenea să facă faţă solicitărilor locaţiilor multifuncţionale cu programe încărcate.

BENEFICII

PlayMaster oferă soluţii şi beneficii tuturor posesorilor de terenuri – inclusiv ierbii naturale.

Afla mai multe despre PLAYMASTER