SERVICII

Oferirim solutii complete pentru amenajarea locurilor de joaca, a zonelor destinate practicarii sportului (amatori si profesionisti) cat si zonelor destinate sportului extrem (skatepark-uri, parkour area, wall climbing area).

Echipamentele de joaca marca Lappset ofera copiilor jocuri amuzante, interactive si foarte interesante, jocuri care stimuleaza capacitatile intr-un mod pozitiv.

Tematicile dupa care au fost create echipamentele, materialele si culorile au fost atent alese astfel incat sa dezvolte atat imaginatia cat si abilitatile fizice ale copiilor. Astfel, Sport Play propune o gama variata de echipamente pentru catarare, echilibristica, explorare, tunele, tobogane, carusele, leagane, elemente pe arc cat si echipamente de joaca digitale atat pentru interior cat si pentru exterior. Folosind un sistem modular de constructie cat si tehnici avansate de procesare a materialelor, cei de la Lappset au reusit sa creeze echipamente tematice: fortareata, castelul cavalerului, barca de pescuit, nava piratilor, dragon, nava Santa Maria si multe altele.

Pentru adulti si seniori – activitatea constanta in aer liber trebuie sa devina stil de viata.

Pentru adulti, activitatile recreative si sportul ajuta la buna dispozitie si buna functionare a organismului. Mai mult, joaca alaturi de copii sporeste creativitatea adultilor, initiaza experiente noi, previne si combate stresul. Astfel, activitatile in aer liber sunt esentiale in viata cotidiana indiferent de varsta. Lappset a cooptat deja mai multe institutii academice pentru a studia noi posibilitati de petrecere a timpului in aer liber pentru seniori. Rezultatele sunt incurajatoare: persoanele adulte si seniorii care practica exercitii prescrise de specialisti pe echipamentele dezvoltate de Lappset si-au imbunatatit echilibrul, agilitatea, starea de spirit si functiile motrice in general. Studii desfasurate dea lungul mai multor ani au relevat faptul ca persoanele in varsta care au utilizat in mod constant echipamentele pentru seniori de la Lappset sub indrumarea specialistilor prezinta o diminuare a afectiunilor legate de imbatranire si totodata o imbunatatire a functiilor motorii.

Partenerul pe domeniul rampelor de skateboard este Amercian Ramp Company, cel mai mare producator de asemenea echipamente din lume.

ARC ofera toate tipurile de sisteme constructive pentru producerea echipamentelor: beton prefabricat, triplu strat cu structura metalica, dublu strat cu structura de lemn, strat unic metalic cu structura metalica cat si echipamente executate din beton armat in santier. Totodata, ARC ofera, prin specialisitii lor in domeniu, consultanta, servicii de prezentari grafice si proiectare tehnica. Producatorul controleaza toate aspectele fabricatiei pentru a garanta cea mai buna calitate si un pret competitiv si atractiv. Arc World SkateParks are o echipa de peisagisti, designeri profesionisti de skate park-uri, skateboard-eri profesionisti, ingineri atenstati dar si o echipa de sustinere cu peste un deceniu de experienta in proiectarea si construirea de skate park-uri. Mii de comunitati din intreaga lume au beneficiat de expertiza Arc World SkateParks in dezvoltarea proiectelor de parcuri pentru skateboarding.

Mobilierul urban creat de Lappset se incadreaza foarte usor in orice cadru, fie el natural precum parcuri sau gradini, fie el urban – piete, esplanade pietonale sau scuaruri.

Trasatura principala care le diferentiaza de alte produse similare aflate pe piata este designul lor, care imbina perfect functionalitatea cu aspectul. Gama de mobilier urban este diversificata si include numeroase produse. Pe langa designul deosebit, se acorda o importanta majora si materiilor prime folosite. Oferta de mobilier urban cuprinde banci, mese si scaune, stalpi de protectie si/sau delimitare, panouri de separatie, suporti de biciclete si seminee.

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT